Edut

Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenkortilla saa alennusta seuraavista liikkeistä:

LASTENTARVIKKEET

 • BABY STYLE, Sammonkatu 47, Tampere: Vaunut, rattaat ja turvaistuimet -5 %, muut tuotteet -10%. Kaksin kappalein ostetut rattaat ja turvaistuimet -10 %. Alennukset lasketaan normaalihinnoista.
 • LASTENTARVIKE, Harjuntausta 1, Tampere: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5 %, muut kaksostenrattaat -10 %, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10 %. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita.
 • LASTENTARVIKE VauvaPOP, Ideapark, Lempäälä: -10 % kaksostenvaunuista ja muista kaksostentarvikkeista. Muista tuotteista -10 % ostettaessa samaa tuotetta vähintään 2 kpl.
 • MUKSUTALLI, Sellukatu 30, Tampere: jäsenille -10 % normaalihintaisista kaksostenrattaista ja -vaunuista. Muista normaalihintaisista tuotteista -10 %, jos ostat kerralla vähintään kaksi samaa tuotetta. Myymälässämme saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttisi. Muksutallin verkkokaupassa saat alennuksen normaalihintaisista kaksostenrattaista ja -vaunuista käyttämällä kuponkikoodia MONIKKOPERHEET ja ilmoittamalla tilauksen lisätietoihin oman alueyhdistyksesi nimen. Saadaksesi alennuksen vähintään kahden samanlaisen tuotteen tilaamisesta, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@muksutalli.fi

 

VAATTEET JA KENGÄT

 • BELLA BAMBINA, Nyyrikintie 14, Tampere: -10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista.
 • JESPER JUNIOR, Ideapark, Lempäälä: -10 % normaalihintaisista tuotteista
 • LASTENVAATELIIKE MIRAAKKELI, Aleksanterinkatu 28, Tampere: -10 % jäsenetukortilla
 • NOKIAN TEHDASTUOTE, Kyyninkatu 22, Nokia: -10 % normaalihintaisista jalkineista. Ei koske kumisaappaita.
 • PAJUMAJA, Teivaalantie 1, Tampere: Ostosten loppusummasta -5 % jäsenkortilla. Alennusta saa myös Facebook-sivuilla tehdyistä ostoksista.
 • PEPINO: -10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista. Mainitse jäsenyydestäsi ja alueyhdistyksen nimi.
 • TUNNELIN KENKÄ, Tullintori, Tampere: -15 % normaalihintaisista tuotteista

 

KIRPPUTORIT

 • HEPULI KIRPPIS, Insinöörinkatu 27, Tampere: Monikkoperheille pöytävuokrajaksoon kaksi ilmaista lisäpäivää. Ilmoita oikeudesta alennukseen pöytää varatessasi.
 • KIRPPUTORI OLD´N GOLDEN, Tampereentie 488, Lempäälä: -20 % yrityksemme kirpputoripöytien vuokrauksesta.
 • VADELMATARHA, Possijärvenkatu 1, Tampere: Jäsenille vuokra itsepalvelupaikalla 20 €/vko (norm. 35 €/vko)
 • VEKARATORI FANTTI OY, Pispalanvaltatie 143 (Winterinmutkassa), Tampere: jäsenkortilla -15 % hyllyvuokrista.

 

KAUNEUS JA TERVEYS

 

MUUT

 • DREAM HOSTEL & HOTEL, Åkerlundinkatu 2, Tampere: Dream Hostel tarjoaa monikkoperheille neljän hengen yksityishuoneen hintaan 88 € ja kuuden hengen yksityishuoneen hintaan 120 €. Muita huonetyyppejä ovat 2,10 ja 16 hengen huoneet hostellin puolella sekä yhden ja kahden hengen huoneet syksyllä 2014 avatulla hotellipuolella. Näihin huoneisiin tarjoamme -10 % alennuksen sen hetkisestä/päiväkohtaisesta hinnasta. Alennuksen saa, kun varauksen tekee sähköpostilla info(at)dreamhostel.fi tai puhelimella 045 236 0517 ja mainitsee koodin MONIKKO.
 • HOPLOP: Jäsenkortilla monikkolasten sisäänpääsymaksusta -20 %.
 • MEA FLORA, Koipitaipaleenkatu 2, Tampere: Kukkakauppa Mea Flora on Tampereen Vuoreksessa toimiva kukkakauppa, joka sitoo niin arkeen kuin juhlaankin. Toteutamme kukat ristiäisiin, syntymäpäiviin ym. perhejuhliin ja -tapahtumiin. Monikkoperheille -15 % kaikista kukkasidontatöistä monikkoperheyhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä.
 • PERHELIIKUNTAKESKUS HIPPA OY, Vestonkulma 2, Tampere: -25 % VapaaHipan kertamaksuista.
 • POPPANAVAKKA, Suonsivunkatu 14, Tampere: Kankaista ja matonkuteista -10 % kertaostoksesta
 • RANTASIPI NOKIAN EDEN: Kylpyläkäynnit seuraavin hinnoin: ma–pe 10 € / hlö, max. 4 hlöä. Viikonloppuisin la – su ja arkipyhinä aikuinen 15 €, lapset 4–14 v. 12 €. Perhelippu (2 aikuista ja 2–3 lasta) 42 €. Sopimushinnat ovat voimassa 1.1.2016–31.12.2016, paitsi koululaisten hiihto-, syys-, joululomien ja heinäkuun aikana. Etuuden saa esittämällä jäsenkortin tai todistamalla jäsenyyden jollain muulla tavalla kylpylään sisään tulon yhteydessä. Etuus on max. 4 hlö tai perhelippu / jäsenkortti.
 • STUDIO DETTANI, Pyynikintie 25, Tampere: Monikkoyhdistyksen kortilla kuvaus 25 € (norm. 45 €). Etu on voimassa maaliskuuhun 2017.

 

Koko Suomen alennukset ja erilaiset nettikauppa-alennukset ovat nähtävillä osoitteessa www.suomenmonikkoperheet.fi. Muutokset ovat mahdollisia, joten alennus kannattaa aina tarkistaa vielä liikkeestä!

Suomen Monikkoperheet ry:n julkaiseman Monikkoperheet-lehden saat jäsenenä edullisemmin. Tilaa omasi lähettämällä tilaustiedot sähköpostitse toimisto@suomenmonikkoperheet.fi

image003

MONIKKOVAUVAPERHEIDEN LISÄETUJA

DELIPAP Delipap lahjoittaa kolmosperheille säkilliset vaippoja. Kolmosten vanhempi: Jos et ole vielä saanut vaippasäkkiä, ilmoita tietosi (myös postiosoite) Mari Kaihovaaralle, puheenjohtaja@kolmosperheet.fi, joka hoitaa asiaa eteenpäin.

HIPP LASTENRUUAT HiPP lastenruuat tarjoaa kolmosperheille etuuden. Erillinen ohjeistus löytyy Suomen Monikkoperheet ry:n sivuilta kohdasta Jäsenedut– Jäsenetuliikkeet – Lisäetuja monikkovauvaperheille.

PILTTI ja BONA Saat ruokatavarapaketin, kun ilmoitat yhteystietosi ja lastesi syntymäajat numeroon
0800-0-6161 tai kuluttajapalvelu@fi.nestle.com. Huom! Etu on tarkoitettu kaksos- ja kolmosvauvaperheille, joissa on yli neljän kuukauden ikäisiä vauvoja. Kannattaa soittaa, kun lapset ovat noin kolmen kuukauden ikäisiä.

SEMPER Saat paketin, joka sisältää lähinnä puuroaineksia, kun soitat kuluttajapalveluun 0800 92752. Huom! Etu on vain kolmosperheille.