Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento vatsalihasten erkaumasta

torstai 14 kesäkuu 2018 @ 17:30 - 19:30

Vatsalihasten erkauma – tämäkö syynä synnytyksen jälkeiseen selkäkipuun?

Luento 14.6. klo 17.30-19.30

Pirkanmaan monikkoperheet järjestää yhdessä Fysios Finlayson-keskuksen kanssa luennon vatsalihasten erkaumasta. Luennoitsijana toimii äitiysfysioterapeutti Sanni Mero. Aiheina mm. miten erkaumaa voi kuntouttaa synnytyksen jälkeen itse, minkälaisia menetelmiä fysioterapian erkaumakuntoutuksessa käytetään ja minkälaisia tuloksia on saatu aikaan. Joissain tapauksissa erkauman hoitomuotona saattaa olla operatiivinen hoito (onneksi melko harvoin), joten keskustellaan myös siitä. Luennolle mahtuu 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Luento on Pirkanmaan monikkoperheet ry:n jäsenille maksuton. Ilmoittautumiset sähköpostilla yhdistys@monikkoperheet.net .

Paikka: Fysios Finlayson, Finlaysoninkatu 2, 33210 Tampere

Kuka olet, Sanni Mero?

Olen äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjanfysioterapiaan työssäni erikoistunut fysioterapeutti. Vastaanottoa pidän pääasiassa Tampereella, Fysios Finlaysonilla, minkä lisäksi käyn tällä hetkellä 1-2 päivänä viikossa pitämässä vastaanottoa myös Helsingin Vuosaaressa. Työnkuvani koostuu pääosin yksilöasiakkaiden fysioterapiasta ja vastaanottotyön ohella ohjaan lisäki jonkin verran pienryhmiä esimerkiksi synnyttäneille äideille raskaudesta ja synnytyksestä palautumisen tueksi. Työssäni pyrin jokaisen asiakkaan kohdalla yksilölliseen lähestymistapaan sekä
asiakkaan kokonaisvaltaiseen huomioimiseen ja hoitoon. Fysioterapiassa koen manuaalisen hoidon sekä liiketerapian yhdistämisen olevan yleensä paras ratkaisu asiakkaan auttamisessa, ja siksi käytänkin vastaanotollani paljon mm. faskiakäsittelyjä terapeuttisen harjoittelun tukena. Vastaanotollani käy paljon äitejä eri elämän vaiheissa; odotusaikana, pian synnytyksen jälkeen, tai jo useampi vuoksi synnytyksen jälkeen. Vastaanotolleni jokainen onkin tervetullut missä tahansa elämänvaiheessa ja juuri sellaisena kuin on!

Työni ulkopuolella olen äiti 1,5-vuotiaalle ihanalle pienelle tytölle, puoliso miehelleni, sekä tytär ja sisar muulle perheelleni. Vapaa-ajallani tykkään harrastaa liikuntaa, rentoutua perheeni kanssa ja nauttia elämästä. Melko paljon aikaani käytän kuitenkin myös työhöni, jonka koen olevan lähellä sydäntäni ja yksi tärkeä osa minuuttani.

Tiedot

Päivämäärä:
torstai 14 kesäkuu 2018
Aika:
17:30 - 19:30

Järjestäjä

Pirkanmaan monikkoperheet ry