Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viikinsaaren retki

sunnuntai 2 syyskuu 2018 @ 10:00 - 18:30

Koko perheen retki Viikinsaareen sunnuntaina 2. syyskuuta 

 

Oletko jo tutustunut Viikinsaareen? Nyt on oivallinen tilaisuus lähteä koko perheen voimin pienelle laivaretkelle monikkohintaan! Edestakainen laivamatka kustantaa 5€/aikuinen (max. 2 aikuista/perhe) ja perheen lapset kulkevat reissun ilmaiseksi. Ensimmäinen Hopealinjat-laiva lähtee Laukontorin laiturista numero 1 klo 10. Laivat täytetään lippujen ostojärjestyksessä, joten Hopealinjat ei voi taata, että kaikki pääsevät samalla laivalla Viikinsaareen. Laivat lähtevät aina tasatunnein. Viimeinen paluumatka lähtee Viikinsaaresta klo 18.30Muista ottaa jäsenkorttisi mukaan – sitä näyttämällä saat alennuksen kassalla! 

Meille ei siis ole varattu omaa laivavuoroa, vaan jokainen saa kyseisen päivän aikana kulkea oman aikataulunsa mukaan vapaasti.

Samaisena päivänä Viikinsaaressa vietetään ”päättäjäisiä”, joten sinne menijöitä on muitakin. Kannattaa siis olla ajoissa liikenteessä. Sinänsä varsin mukavaa, että saaressa on tämän myötä järjestettyä ohjelmaa koko perheelle. Olemme kaavailleet retkiläisillemme yhteistä tapaamispistettä johonkin päin Viikinsaarta, mutta tarkka sijainti on hankala päättää tietämättä päättäjäispäivän ohjelman tapahtumapisteitä. Saaressa on kuitenkin leikkipuisto, jonka ympäristö voisi olla otollinen paikka lapsiperheiden kokoontua, joten jossakin sen ympäristössä spotti todennäköisesti tulee olemaan. Tulkaahan kuikuilemaan!

 

 

Ilmoittautumiset retkelle viimeistään 28.8. sähköpostilla yhdistys@monikkoperheet.net. Ilmoita viestissäsi aikuisten ja lasten lukumäärä.

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 2 syyskuu 2018
Aika:
10:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Viikinsaari, Tampere

Järjestäjä

Pirkanmaan monikkoperheet ry