Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etäluento vuorovaikutuksesta lasten kanssa

tiistai 13 lokakuu 2020 @ 18:00 - 19:00

Hei kaikki monikkovanhemmat!

Lapsiperheen arjessa saattaa tulla välillä eteen konflikteja tai pulmatilanteita: uniasiat, ruokailutilanteet, pukeminen, netin käyttö, pelaaminen, läksyjen tekeminen… Kuulostaako tutulta? Tuntuuko, että lapsia on joskus vaikea saada kuuntelemaan?

Nyt on mahdollisuus päästä kuulemaan vinkkejä ja keskustelemaan asiantuntijan kanssa näistä aiheista. Pirkanmaan monikkoperheet ry järjestää jäsenilleen maksuttoman keskustelevan etäluennon, jossa saamme vinkkejä vuorovaikutukseen lasten kanssa. Luennoitsija Mia Montonen on vanhemmuuden asiantuntija, sairaanhoitaja, VTM, työnohjaaja ja opiskelee perhe- ja paripsykoterapeutiksi. Lisätietoja: www.miamontonen.fi

Luennolla saamme vinkkejä vanhemmuuteen, erilaisiin konfliktitilanteisiin (niiden vähentämiseen ja ratkaisemiseen), lasten järkevään osallistamiseen ja siihen, miten lapset saisi paremmin kuuntelemaan vanhempaa. Luento on keskusteleva, kysymyksiä ja ajatuksia saa esittää. Tarkoituksena on jokaisen löytää oma tapansa vanhempana ja vuorovaikutuksessa omien lasten kanssa.

”Haastavat tilanteet lapsiperheen arjessa – helpotusta vuorovaikutuksen keinoin”
Tiistaina 13.10.2020 klo 18-19. Osallistuminen on jäsenille maksutonta.

Luennon keskustelevan tyylin vuoksi mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Luento toteutetaan Zoom-alustalla. Osallistujat saavat ennen ajankohtaa sähköpostiin linkin, jonka kautta pääsee osallistumaan. Tarvitaan jokin päätelaite (tietokone/tabletti/puhelin), nettiyhteys, kamera ja mikrofoni.

Ilmoittautumiset perjantaihin 9.10. mennessä osoitteeseen: yhdistys@monikkoperheet.net

Nähdään luennolla!

Tiedot

Päivämäärä:
tiistai 13 lokakuu 2020
Aika:
18:00 - 19:00

Järjestäjä

Pirkanmaan monikkoperheet ry