Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointipäivä monikkovanhemmille

lauantai 30 marraskuu 2019 @ 12:00 - 20:00

 

Kaipaatko virkistystä ja vertaistukea näin pimeän talven kynnyksellä? Lauantaina 30.11. järjestetään hyvinvointipäivä monikkovanhemmille. Ja todellakin – sekä isät että äidit ovat tervetulleita! Rennon yhdessäolon ja saunomismahdollisuuden kruunaa paikalle kutsutut hierojat. Voit varata 30 minuutin kestoisen hierontahetken itsellesi 10 euron hintaan! Päivä aloitetaan kello 12, jolloin hieronta-ajat alkavat rullata klo 18 saakka. Voit tulla paikalle koko ajaksi tai vain pistäytymään sinulle sopivaan ajankohtaan. Jos et mieli hierontapöydälle rentoutumaan, mutta haluat tulla moikkaamaan muita monikkovanhempia, voit osallistua myös pelkästään hengailuun ja naposteltavien syömiseen tai kipaista sopivassa välissä saunan lauteilla. Päivän kulku on varsin vapaa.

Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin yhdistys@monikkoperheet.netviimeistään 25.11.. Kerrothan viestissäsi haluatko varata itsellesi hieronta-ajan. Pyrimme täyttämään hierojien aikataulut ennakkoon varausjärjestyksessä, mutta voit myös esittää toiveen kellonajasta, joka sopisi sinulle parhaiten.

Paikkana toimii monikkoperheen koti Ylöjärven Vuorentaustassa. Tarkemmat ohjeet ja osoitteen saat ilmoittautumisen yhteydessä. Paikalle pääsee hyvin julkisilla ja parkkitilaakin löytyy lähettyviltä ruhtinaallisesti.

 

Tapahtuma: Hyvinvointipäivä monikkovanhemmille
Paikka: Vuorentausta, Ylöjärvi
Aika: 30.11. klo 12->
Hinta: Ruokailu maksuton, hieronta (30min) 10€/hlö
Ilmoittautuminen: yhdistys@monikkoperheet.net

 

*Tapahtuman järjestämistä on tuettu Veikkauksen tuotoilla*

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 30 marraskuu 2019
Aika:
12:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Vuorentausta, Ylöjärvi

Järjestäjä

Pirkanmaan monikkoperheet ry