Tervetuloa mukaan Kaksosten ja kolmosten karnevaaleille Linnanmäelle, Helsinkiin lauantaina 13.6.2015!

karnevaali

Kaksosten ja kolmosten karnevaalit on ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa. Linnanmäelle kokoontuu suuri joukko kaksosia, kolmosia, nelosia ja heidän perheitään juhlimaan Suomen Monikkoperheet ry:n 20-vuotisjuhlaa ja tapaamaan toisiaan.

Päivän ohjelma

Sisäänpääsy Linnanmäelle on maksuton. Karnevaaliohjelmaa järjestetään Linnanmäellä 13.6.2015 klo 13.15 – n. 17. Linnanmäki on avoinna juhlapäivänä klo 21 saakka. Kaksosille ja kolmosille on järjestetty Linnanmäen alueella omaa ohjelmaa. Poukama-tilassa pääset tutustumaan monikoille ja monikkoperheille tarkoitettuihin esittelypisteisiin.

250 karnevaaleille osallistuvaa perhettä saa Poukamasta mukaansa tuotekassin. Juhlakakkua ja kahvia/teetä (aikuiset) tai mehu ja rahkamunkki (lapset) on tarjolla 500:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle henkilölle.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan yhteiseen ohjelmaan!

Hupirannekkeet

Suomen Monikkoperheet ry tarjoaa tapahtumaan osallistuville tilaisuuden ostaa Linnanmäen hupirannekkeen erikoishintaan 33 euroa. Rannekkeita on tarjolla rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti! Linnanmäen Hupiranneke soveltuu kaiken pituisille ja ikäisille huvittelijoille. Suosittelemme Hupirannekkeen ostamista yli 100 cm pitkille lapsille. Linnanmäellä on 11 ilmaista laitetta, jotka soveltuvat perheen pienimmille huvittelijoille.

Hupirannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan. Ranneke on henkilökohtainen ja vain ehjä, ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa pääsylipuksi laitteisiin.

Rannekkeet luovutetaan ostajille 13.6.2015 klo 13.15 alkaen Linnanmäellä. Rannekkeen ostajat saavat ostoksen tehtyään tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostakin syystä pääsekään noutamaan ranneketta 13.6.2015 Linnanmäellä, postitamme rannekkeet tilauksen tekijälle antamaasi postiosoitteeseen 13.6.2015 jälkeen. Hupiranneke on voimassa kesäkaudella 2015 Linnanmäellä myös muulloin kuin juhlapäivänä 13.6.2015. Ranneke aktivoituu käyttöön ensimmäisen laitekäynnin yhteydessä.

ILMOITTAUDU JA OSTA EDULLISET RANNEKKEET TAPAHTUMAAN OSOITTEESSA: http://www.lyyti.in/monikkokarnevaalit

Seuraa tapahtumaviestintäämme

Tapahtuman ohjelma tarkentuu juhlapäivän lähestyessä, voit seurata tapahtuman uusimmat käänteet osoitteestawww.suomenmonikkoperheet.fi ja facebook-sivulta Kaksosten ja kolmosten karnevaalit. (https://www.facebook.com/events/1497658407170221/?ref=22 )

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan ja edullisen rannekkeen ostopäivä on 31.5.2015.

Linnanmäellä pääset viettämään päivää perheenä toisia kaksosia ja kolmosia sekä monikkoperheitä tavaten.

Tule tekemään tästä päivästä ikimuistoinen!

Lisätietoja tapahtumasta:
www.suomenmonikkoperheet.fi
www.linnanmaki.fi

Suomen Monikkoperheet ry
Kaksosten ja kolmosten karnevaalit –yhteyshenkilö:
Raisa Ojaluoto
p. 045 882 5383
koordinaattori(at)suomenmonikkoperheet.fi

 

pirkanmaan monikkoperheet järjestää ilmaisen kuljetuksen tapahtumaan, jos yhteiskuljetukseen on tarpeeksi lähtijöitä. Tästä tiedustelemme myöhemmin tarkemmin. 
Kategoria: Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *