Tervetuloa 2.2.2014 viettämään rentoa iltapäivää liikkuen muiden monikkoperheiden kanssa. Kaksosten päivää vietetään tänä vuonna Liikuntakeskus Parkissa Lempäälässä. liikkuvat lapset

Tapahtuma alkaa klo 14 ja päättyy klo 16.30 saa tulla, kun omiin aikatauluihin sopii.

Tarjolla on erilaisia liikuntapisteitä, jossa voi puuhailla yhdessä lasten kanssa mm. Salibandykaukalo mailoineen, vauvoille oma ryömintäkaukalo palloineen, isommille erilaisia heittely/tarkkuuspisteitä. Sulkapallokenttä jossa vanhemmat voivat haastaa toisiaan. Mahdollisesti myös ohjattua muskari- tai varjoleikkejä.
Ja tietysti mahdollisuus tavata muita monikkoperheitä ja vaihtaa kuulumisia.

Tilojen yläkerrassa on myös kuntosali, jota voi käyttää erillistä maksua vastaan.

Tapahtuma on jäsenillemme maksuton.

Liikuntaparkissa on myös paikan oma kahvio jossa tarjolla lounasta, joka on keitto tai makaronilaatikko lapset 3€ ja aikuiset 4,50 sis kahvi. Kahviosta myydään lisäksi leivonnaisia kahvin kanssa. Maksu onnistuu kortilla.
Liikuntakeskus Parkki sijaitsee Ideaparkin naapurissa, osoitteessa Kaipionmäentie 5
37570 Lempäälä 

Paikalle pääsee siis myös bussilla, samoilla, jotka kulkevat Ideaparkille. Ja samalla voi yhdistää vaikka shoppailureisun.

Liikkumaan voi tulla ilman erillistä ilmottautumista, mutta mielellään silti otamme vastaan ilmottautumisia sähköpostiin yhdistys@monikkoperheet.net niin tiedämme suurinpirtein kuinka paljon paikalle tulee.

Kategoria: Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *