TERVETULOA PIRKANMAAN MONIKKOPERHEET RY:N VALMENNUKSEEN!

Pirkanmaan monikkoperheet järjestää vapaamuotoista valmennusta kaikille monikko-odottajille joka toinen kuukausi. Valmennukseen sisältyy kaksi kertaa. Vetäjät ovat itse monikkovanhempia ja kertovat omista kokemuksistaan ja jakavat vinkkejä monikkovanhemmuuteen ja -arkeen. Illat perustuvat siis kokemusten jakamiseen ja keskusteluun sekä odottajien kysymyksiin.

Ensimmäisellä kerralla käsittelyssä on synnytyskokemuksia, kokemuksia sairaala-ajasta niin odottaessa kuin lasten synnyttyä, imetyksestä/pulloruokinnasta ja kela yms. tuista, mitä monikkovanhemmat saavat. Toisella kerralla aiheena on arki kotona, tarvikkeet, vertaistuki ja arjessa jaksaminen sekä parisuhde.

Valmennukset alkavat aina klo 18.00 ja paikkana toimii Tampereen Napapiiri, joka sijaitsee lähellä Kalevan kirkkoa osoitteessa Kaalamonaukio 2. Tilat sijaitsevat kellarikerroksessa omalla sisäänkäynnillä. Kadulle näkyy kyltti. Yksi kerta kestää n. 2 h.
Valmennus on maksutonta.

Valmennukseen saa tulla ilman erillistä ilmottautumista, mutta ilmottautuminen on toivottavaa, jotta osaamme varata riittävästi tarjottavia kahvituksen kera.
Ilmottautumiset sähköpostilla osoitteeseen yhdistys@monikkoperheet.net.

Valmennuspäivät vuonna 2015 ovat seuraavat:

Helmikuu: 1.ilta to 5.2. ja 2. ilta to 12.2.

Huhtikuu: 1. ilta to 9.4. ja 2. ilta to 16.4.

Kesäkuu: 1. ilta to 11.6. ja 2. ilta to 18.6.

Elokuu: (varmistuu myöhemmin)

Lokakuu: (varmistuu myöhemmin)

Joulukuu:  (varmistuu myöhemmin)

 

Tervetuloa mukaan! 

Kategoria: Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *