Pirkanmaan monikkoperheet tarjoaa jäsenperheilleen kesäisen päivän Pättiniemen leirikeskuksessa 15.6.2014 klo 12-20.

 

järvi

Leirikeskus sijaitsee Tampereella Aitolahdessa osoitteessa Kiikkisensalmentie 123, 33680 Tampere. Ajo-ohje: Tampereelta Teiskontietä, josta käännyttään Jyväskylän tielle. Noin 12 km:n päästä noustaan Aitolahden/Teiskon liittymästä, käännytään oikealle Teiskon suuntaan (Kaitavedentie), jota ajetaan noin 4 km Sorilaan. Sorilassa tienviitta vasemmalle Aitoniemen tielle, viitta ”Aitolahden kirkko”, ajetaan noin 4 km, vasemmalle tienviitta Pättinniemi 1 km. Tampereelta 21 km.

Tapahtuma on vapaamuotoinen ja paikalle saa tulla omien aikataulujen mukaan. Mukana voi olla koko päivän tai puoli tuntia. Miten parhaiten sopii. Ideana on viettää rento ja mukava peheiden yhteinen ”mökkipäivä”.

Sauna on kuumana ja järvivesi raikasta, joten uikkarit ja pyyhkeet mukaan. Paikasta löytyy myös pieni hiekkaranta, että perheen pienimmätkin pääsevät kastelemaan varpaitaan. Muistutuksena, että yhdstys ei järjestä uimavalvontaa, joten lapset uivat ja touhuavat vanhempiensa vastuulla.

Yhdistys tarjoaa makkarat, lettutaikinat+hillot sekä kahvit/teet/mehut ja pullat. Jokainen voi itse paistella makkarat ja letut sopivan kypsiksi alueen grillipaikoilla. Omat eväät saa ottaa mukaan, jos kaipaa muutakin syötävää kuin makkaraa ja lettua. (Ruuat laktoosittomia, muita ruoka-aine allergioita emme pysty huomioimaan)

Viihdykkeeksi löytyy erilaisia pihapelejä ja tietysti muiden monikkoperheiden kanssa jutustelua.

Esiintymään saapuu n. klo 16 Sipe & Heppa. Lastenlauluja kitaran säestyksellä. Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan mukana!

Käytössä on myös sisätilat, joten sadesään sattuessa pääsee sisätiloihin. Pättiniemsstä löytyy seuraavat tilat Päärakennuksen alakerrassa on ruokailutilat ja keittiö, yläkerrassa 6 huonetta. Pättinniemessäon puulämmitteinen rantasauna ja ”uusi sauna”, jossa on saunaosasto, luokkahuone ja takkahuone sekä kota, wc-suihkurakennus, kaksi huvimajaa ja aittakappeli.

Toivomme ilmottautumisia 12.6. mennessä sähköpostiin yhdistys@monikkoperheet.net jotta osaamme varata riittävästi makkaroita ja lettutaikinaa.

Tervetuloa kaikki mukaan! Pian nähdään!

 

 

 

Kuva: rantapallo.fi

Kategoria: Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *