Alla on tietoa Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry:n järjestämistä lasten kesäleireistä. Lisätietoja saa liitteenä olevasta esitteestä sekä toiminnanjohtaja Salla Malinilta.

Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on lasten ohjatun kesänvieton järjestäminen. Teemme yhteistyötä monen kaupungin sekä yhdistyksen kanssa. Heidän kauttaan toivomme pystyvämme tarjoamaan tänäkin kesänä loman juuri niille lapsille, jotka ovat eniten sen tarpeessa tai joilla on heikommat mahdollisuudet saada viettää loma. Yhdistyksemme taustayhteisönä toimii Otavamedia, Ylöjärven kaupunki, Suomen Nuorisoseurojen liitto sekä Väestöliitto.

Kesäleiritoimintamme täyttää ensi kesänä jo 40-vuotta! Tulevana kesänä järjestämme 10 leiriä yhdistyksemme leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Leirikeskuksemme sijaitsee kauniin Näsijärven rannalla vanhalla maatilalla. Leireille numero 1-3 ja 5-10 tulee bussikuljetus myös Tampereen linja-autoasemalta. Teemme yhteistyötä Raha-automaattiyhdistyksen kanssa, joka tukee leiriläisten leirimaksuja sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein. Riittävä peruste tuen saamiselle on esim. lapsen yksinäisyys, ohjatun kesälomatoiminnan puute tai monilapsisuus. Raha-automaatiyhdistyksen tukema leirihinta vaihtelee 68 €-176 € leirin pituudesta riippuen. Lisätietoa toiminnastamme ja leireistä löytyy verkkosivuiltamme http://kesaleiri.wordpress.com/.

Ystävällisin terveisin:
Salla Malin
Toiminnanjohtaja
Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry
0400 335 896
http://kesaleiri.wordpress.com/

kesäleiriesite2016

Kategoria: Tiedotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *