Valmennus

Pirkanmaan monikkoperheet ry järjestää monikkoperhevalmennusta perheille, joissa odotetaan kaksosia, kolmosia tai nelosia. Valmennukseen on hyvä tulla ajoissa, jo raskauden puolivälissä.

Valmennuskokonaisuuteen sisältyy kaksi tapaamista, joista ensimmäisessä teemana on monikkoraskaus ja -synnytys sekä toisessa monikkoarki. Kun perheeseen tulee kerralla enemmän kuin yksi vauva, alkavat toiveet ja todellisuus käydä usein uudenlaista vuoropuhelua. Tulevien monikkovanhempien mielessä risteilee monenlaisia kysymyksiä, ajatuksia ja tunteita: iloa, huolta, ihmetystä, riemua, hämmästystä. Monikkoperhevalmennuksessa kuulet saman kokeneilta, miltä monikko-odotus ja arki monikkoperheessä tuntuu ja miten siitä selviää. Yhden tapaamiskerran kesto on noin kaksi tuntia.

Monikkovalmennuksessa tutustut muihin monikko-odottajiin, kuulet monikkovanhempien kokemuksia ja saat vertaistukea – saat tilaisuuden kuunnella, kysellä ja keskustella. Valmennus on maksutonta eikä se edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Voit ilmoittautua valmennukseen oheisella lomakkeella taikka sähköpostitse yhdistys@monikkoperheet.net

Valmennuspaikka on viimeaikoina vaihdellut, joten ajantasaisen tiedon valmennuksen sijainnista saat tapahtumakalenteristamme. Jätäthän ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi, niin saat vahvistusviestin jasaamme sinuun tarvittaessa yhteyden.

ILMOITTAUTUMINEN MONIKKOPERHEVALMENNUKSEEN


  Osallistujien nimet *

  Sähköposti *

  Monikkolasten laskettu aika *

  Meille on tulossa*


  Monikkovalmennuksessa tutustut muihin monikko-odottajiin, kuulet monikkovanhempien kokemuksia ja saat vertaistukea. Jos alueelliseen monikkoperhevalmennukseen osallistuminen ei kuitenkaan ole syystä tai toisesta sinulle sopiva vaihtoehto, voit ilmoittautua nettivalmennukseen. Lisätietoja nettivalmennuksesta Suomen Monikkoperheiden nettisivulta.

  TAYS järjestää monikkoperheille oman valmennuksensa, jota suosittelemme lämpimästi. Taysin valmennus järjestetään ilmoittautumisten perusteella, joten sinne kannattaa ilmoittautua mahdollisimman  pian monikkouutisen kuultuaan. Sisältö on erilainen yhdistyksemme valmennukseen verrattuna, koska sen pitää kätilö/sairaanhoitaja. Valmennukseen sisältyy myös kierros vastasyntyneiden teho-osastolla. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.